Zittend ziekenvervoer en UWV vervoer:

U WACHT NIET OP DE CHAUFFEUR, MAAR DE CHAUFFEUR WACHT OP U.

Taxi Enkhuizen kan worden ingeschakeld voor vervoer van en naar het ziekenhuis wanneer u bent verzekerd bij:

Salland, de Friesland, CZ Actief, Delta lloyd, AZIVO, Ohra zorgverzekering, De Amerfoortse, ONVZ, PNO,
ASR, Nationale Nederlander, IAK, Aegon, en Azivo. 

Taxi Enkhuizen kan ingeschakeld worden voor zittend ziekenvervoer in de gemeenten: Enkhuizen, Venhuizen, Stede Broec en Andijk. 

Komt u in aanmerking voor vervoer dan kunt u met Taxi Enkhuizen  contact opnemen via het nummer:0228-326170

Bent u verzekert bij IZZ, AZA, TRIAS of VGZ dan mogen wij u vervoeren wanneer u een machtiging heeft van uw zorgverzekeraar. 

Gaat u aanvraag voor zittend ziekenvevoer via Transvision en dat is waneer u verzekering valt onder Multizorg: ONVZ, PNO, VVAA, De Amersfoortse, DITZO, Nedasco en Aevitae dan mag u via het telefoonnummer: 0900-3333330 voor optie 1 kiezen (vervoersmachtigingsaanvraag) U word dan doorverbonden met de receptioniste en vraagt u of u door Taxi Enkhuizen vervoerd kan worden. 

UWV:

Taxi Enkhuizen heeft een contract met het UWV en dat houd in dat wij de personen die gebruik maken van de re-integratiediensten of voorzieningen ons mogen bellen als het om taxi vervoer gaat. Ook hier geld het zelfde als bij zitten ziekenvervoer dat u niet samen in een auto zit met andere personen. De chauffeur is op dat moment uw privé chauffeur.

Veiligheid:

Veiligheid staat voorop, daarom zit u als passagier rondom in de airbags en hebben de chauffeurs een EHBO diploma en mogen reanimeren.

Ook zijn de nood benodigdheden achter in de auto aanwezig zoals een verbandtrommel en brandblusapparatuur.

U WACHT NIET OP DE CHAUFFEUR, MAAR DE CHAUFFEUR WACHT OP U.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.