Welkom bij Taxi Enkhuizen

Taxi Enkhuizen werkt samen met diverse taxi bedrijven in Nederland die net als Taxi Enkhuizen service hoog in het vaandel hebben staan. Veiligheid staat voorop bij Taxi Enkhuizen (HSE). In samenwerking met  collega’s verzorgen wij het personen vervoer van en naar Schiphol en vliegvelden in binnen en buiten Nederland. Dit doen wij in de meeste gevallen voor nationale en internationale bedrijven.

Electronische betaling:

Naast contante betalingen kunt u ook bij ons elektronisch betalen en accepteren wij Visa card, Mastro, Mastercard, Vpay en American Express.

Auto met chauffeur:

Ook kunt u bij ons een auto met chauffeur in huren tegen een vergoeding van €.52,00 per uur, bij minimale afname van 4 uur. Dit kan voor u interessant zijn voor door bijvoorbeeld een belangrijke klant van u iets van Nederland te laten zien. Het Keukenhof is daar een mooi voorbeeld van, of de Zaanse Schans.

Heeft u vragen? Mail naar taxi.enkhuizen@kpnplanet.nl of bel naar 0228326170 / 0228512500

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.