Welkom bij Taxi Enkhuizen

Taxi Enkhuizen werkt samen met diverse taxi bedrijven in Amsterdam die net als Taxi Enkhuizen service hoog in het vaandel hebben staan. Veiligheid staat voorop bij Taxi Enkhuizen (HSE). In samenwerking met mijn collega’s verzorgen wij het personen vervoer van en naar Schiphol en vliegvelden in binnen en buiten Nederland. Dit doen wij in de meeste gevallen voor nationale en internationale bedrijven rondom Enkhuizen.

Zittend Ziekenvervoer.

Maar ook voor zittend ziekenvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons wordt de patiënt niet gecombineerd met andere patiënten maar rijdt u alleen met eventueel een familielid rechtstreeks naar het betreffende ziekenhuis. Daar wacht de chauffeur op u en na de behandeling word u weer rechtstreeks naar huis gebracht. 

Dit geld voor personen die een zorgverzekering hebben bij:

CZ, ONVZ, Delta Loyd, Agis, Allianz, De Amerfoortse, VVAA, Aegon, Azivo, Ohra, ASR, ENO en DSW


UWV: Mag u van het UWV gebruik maken van taxivervoer dan bent u ook bij Taxi Enkhuizen op het juiste adres. Wij hebben een overeenkomst met het UWV en dat betekend dat wij u, als u daar toestemming van het UWV voor heb gekregen overal naar toe mogen rijden in Nederland.

Naast contante betalingen kunt u ook bij ons elektronisch betalen en accepteren wij Visa card, Mastro, Mastercard, Vpay en American Express.

Ook kunt u bij ons een auto met chauffeur in huren tegen een vergoeding van €.52,00 per uur, bij minimale afname van 4 uur. Dit kan voor u interessant zijn voor door bijvoorbeeld een belangrijke klant van u iets van Nederland te laten zien. Het Keukenhof is daar een mooi voorbeeld van, of de Zaanse Schans.

Heeft u vragen? Mail naar taxi.enkhuizen@kpnplanet.nl of bel naar 0228 32 61 70.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.