Welkom bij Taxi Enkhuizen

Taxi Enkhuizen werkt samen met diverse taxi bedrijven in Amsterdam die net als Taxi Enkhuizen service hoog in het vaandel hebben staan. Veiligheid staat voorop bij Taxi Enkhuizen (HSE). In samenwerking met mijn collega’s verzorgen wij het personen vervoer van en naar Schiphol en naar andere vliegvelden in binnen en buiten Nederland. Dit doen wij in de meeste gevallen voor nationale en internationale bedrijven rondom Enkhuizen.

Maar ook voor zittend ziekenvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons wordt de patiënt niet gecombineerd met andere patiënten maar rijdt u alleen met eventueel een familielid rechtstreeks naar het betreffende ziekenhuis. Daar wacht de chauffeur op u en na de behandeling word u weer rechtstreeks naar huis gebracht. Naast contante betalingen kunt u ook bij ons elektronisch betalen en accepteren wij Visa card, Mastro, Mastercard, Vpay en American Express.

Ook kunt u bij ons een auto met chauffeur in huren tegen een vergoeding van €.52,00 per uur, biij minimale afnamen van 4 uur. Dit kan voor u interessant zijn voor door bijvoorbeeld een belangrijke klant van u iets van Nederland te laten zien. Het Keukenhof is daar een mooi voorbeeld van, of de Zaanse Schans.

Heeft u vragen? Mail naar info@taxienkhuizen.nl of bel naar 0228 32 61 70.